Sider

onsdag 25. mars 2009

Det begynte jo så bra…

Overraskende bra. Så bra at jeg nesten måtte bremse meg selv litt. TRE innlegg ble det skrevet, på relativt kort tid. But then it was all down hill from there. Det er bevist: jeg er ikke noen ”blogger”. Dagbok-fenomenet har igjen sett dagens lys. Det begynner bra, men så ender det opp med ”12. februar: gadd ikke skrive noe i dag.” Jeg er ikke så pliktoppfyllende som noen kanskje tror. Oh snap.
MEN jeg fortsetter for det om! Kanskje en gang innimellom vil det komme et nytt blogginnlegg, og da vil noen få seg en overraskelse i hverdagen. Hurra.

Så her kommer en liten update:

Premieren på MAMMA MIA! For en russ gikk av stabelen på fredag, og en fullsatt kinosal var rett og slett gjennomgående fornøyde med en russerevy som ble gjort ferdig en gang mellom siste generalprøve og første forestilling. Det var ikke alle som hadde troen på at det her skulle gå. Kanskje ikke så rart, siden en del av de viktigste sketsjene ikke var skrevet da vi hadde siste aula-øving på onsdag. Men må man, så må man, og da blir det bra. Lenge leve ingen forberedelse, det er slik jeg liker det! Det går som regel bra… Og en betydelig sum ble samlet inn til Dina Stiftelsen, og de pengene betyr mer enn vi aner.
Så Russ 09 skal være fornøyde med en revy som fikk mamma til å smile i flere dager, og medelever som ikke var med, til å si at ”någen ting va jo faktisk litt funny.”
Kjempebra innsats alle sammen, har hatt det utrolig gøy!

Denne uka er prøver-og-prosjekter-uke, og vi fryder oss. Herlig med litt engelskstil, norskfremføring, nynorskstil, engelskprøve og gymprøve <3

Til helga er det Kick Off, som betyr at nå er vi faktisk russ. Can you believe it? Jeg tror ikke egentlig jeg er gammel nok…

Og det er under to uker til vi drar til Liverpool. Liverpool, I love you!

Dagens anbefaling: Memories - The Sequel

Her følger noen bilder fra Mamma Mia! For en russ
(bildene er fra www.avisenagder.no)

7 kommentarer:

Mariapiakallevallevia sa...

Hørtes gøy ut! Så dåkke i avisa:D

Feed sa...

Hvilken overraskelse ja. Årh, teitteitteit at det var mi jobbehelg... Blir dere russ allerede? Årh. På fredag har de Pornokro her i Kristiansand. Tror Vrengekroa er fredag 17.april.

Ingrid sa...

Ja, vi er så forferdelig tidlig ute - ikke så kult... Menmen, blir sikkert bra:)

Anonym sa...

Liker dagens anbefalinger! lagt til alle på spotify :)
-arvid

Ingrid sa...

De er ganske gode ja:)

Line sa...

Jeg synes du fortsetter bra også jeg, Ingrid :D Jeg er glad for hver overraskende oppdatering.

Ingrid sa...

Thank you!;)